Schadeherstel

Auto schadeherstel

Kras op uw auto, deukje in het portier of echt een flinke schade? Het is de nachtmerrie van elke trotse autobezitter. Vaak heeft het akkefietje nog een lange nasleep ook, met telefoontjes, discussies en administratieve rompslomp. Bosch Car Service De Vallei beperkt de schade.

U kunt de afhandeling volledig aan ons overlaten. Onze collega Eric Abrahamse regelt het allemaal. Van de afwikkeling met de schade-expert tot en met het schadeherstel. U hebt er werkelijk geen omkijken naar. Eén bedrijf, één persoon.

Autospuiterij

 

Een vak apart, schadeherstel. Daarom besteden veel autobedrijven het uit. Wij niet. Wij hebben Eric. Hij beheerst dat vak tot in de puntjes. Hij heeft er alle kwalificaties, opleidingen en diploma’s voor. Daarbij beschikken wij over onze eigen spuitcabine.

Erik zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat het hele proces vlekkeloos verloopt. Met het best denkbare resultaat: een auto die na herstel nog net zo mooi is als voor de schade. Misschien zelfs wel mooier.

Eigen risico

 

U kunt uw autoschade bij ons laten repareren, zonder dat het u extra eigen risico kost. Beloont uw verzekeringsmaatschappij u met een korting op het eigen risico als u uw auto laat repareren door een bepaald schadebedrijf? In dat geval nemen wij die korting zelf voor onze rekening als u de auto bij ons brengt. Zo kunt u de reparatie voor hetzelfde geld laten uitvoeren bij uw eigen, vertrouwde autobedrijf. Wel zo prettig.

Vervangend vervoer bij auto schade

 

Bij schadeherstel door Bosch Car Service De Vallei kunt u kosteloos gebruik maken van vervangend vervoer. Het is al vervelend genoeg, allemaal. Zo’n voorval kost u altijd geld, zelfs al treft u geen schuld. Daarom doen we dit graag voor u. Om de schade nog een beetje te beperken.

 

Schade gereden? Maak dan meteen even een afspraak. Dan nemen we de zorg van u over.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen